fbpx

Myy palveluita yrityksille

Liiketoiminnan kehittämispalvelut yhdessä paikassa.

Myy asiantuntijapalveluitasi yrityksille Bizfitin mobiilisovelluksessa. Bizfit tuo markkinoille uuden asiantuntijuuden muodon, joka mahdollistaa asiakasyritysten arkeen ja sen haasteisiin osallistumisen nopeasti ja joustavasti. Bizfitin avulla olet paikalla, kun sinua tarvitaan.

Sovelluksen chatit ja puhelut mahdollistavat niin nopean ongelmanratkaisun kuin pitkäjänteisen valmennuksen. Ole osa Euroopan laajuista asiantuntijaverkostoamme!

Miksi liittyä?

Missä ja milloin tahansa

Työskentele juuri silloin kun sinulle sopii.

Brändää ammattitaidollasi

Bizfit auttaa sinua asiantuntijabrändin luomisessa ja kasvattaa näkyvyyttäsi.

Kokemuksella tai uudella tiedolla

Testaa osaamisesi markkinapotentiaali.

Löydä uusi tapa tehdä töitä

Muuta asiakkaasi pitkäaikaisiksi tilaajiksi.

Saa arvokkaita referenssejä

Asiakkaat arvioivat saamansa palvelun – erotu eduksesi ja tarjoa parasta palvelua.

Tarjoa osaamistasi joustavasti

Sinä määrittelet omat työtuntisi.

Kuinka se toimii?

1. Luo profiili

Bizfit on palvelu, joka välittää liiketoiminnan asiantuntijoita ikään kuin ”katalogissa”. Tekemällä mielenkiintoa herättävän ja vakuuttavan profiilin saat parhaiten asiakkaita. Neuvoja profiilin tekemiseen löydät täältä.

b

2. Määritä palvelusi

Bizfitissä voit tarjota palveluita näillä tavoin:
chat (tilauspohjainen) sekä erilaiset itse määritellyt palvelupaketit, sis. esim puheluita, muita tarjoamiasi palveluita (kertatilaus). Sinä saat itse päättää, mitä palveluja tarjoat ja mihin hintaan.

w

3. Ylitä asiakaslupauksesi

Kun asiakas tilaa sinulta valmennuksen, on aika laittaa asiantuntijuutesi käyttöön! Työtä voit tehdä missä ja milloin vain.

4. Laskutus

Kaikki rahaliikenne toimii vaivattomasti sovelluksen kautta. Bizfit toimii yhteistyössä luotettavan ja turvallisen maksuoperaattorin kanssa.

5. Hyvä palaute tuo asiakkaita

Asiakkaasi voivat jättää profiiliisi arvion sinusta valmennuksen jälkeen. Bizfit nostaa hyviä arvioita saaneiden asiantuntijoiden näkyvyyttä sovelluksessa.

Kuulostaako hyvältä? Tule mukaan!

[A /]