fbpx

Myy palveluita yrityksille

Liiketoiminnan kehittämispalvelut yhdessä paikassa.

Myy asiantuntijapalveluitasi yrityksille Bizfitin mobiilisovelluksessa. Bizfit tuo markkinoille uuden asiantuntijuuden muodon, joka mahdollistaa asiakasyritysten arkeen ja sen haasteisiin osallistumisen nopeasti ja joustavasti. Bizfitin avulla olet paikalla, kun sinua tarvitaan.

Sovelluksen chatit ja puhelut mahdollistavat niin nopean ongelmanratkaisun kuin pitkäjänteisen valmennuksen. Ole osa Euroopan laajuista asiantuntijaverkostoamme!

Miksi liittyä?

Missä ja milloin tahansa

Työskentele juuri silloin kun sinulle sopii.

Brändää ammattitaidollasi

Bizfit auttaa sinua asiantuntijabrändin luomisessa ja kasvattaa näkyvyyttäsi.

Kokemuksella tai uudella tiedolla

Testaa osaamisesi markkinapotentiaali.

Löydä uusi tapa tehdä töitä

Muuta asiakkaasi pitkäaikaisiksi tilaajiksi.

Saa arvokkaita referenssejä

Asiakkaat arvioivat saamansa palvelun – erotu eduksesi ja tarjoa parasta palvelua.

Tarjoa osaamistasi joustavasti

Sinä määrittelet omat työtuntisi.

Kuinka se toimii?

1. Luo profiili

Bizfit on palvelu, joka välittää liiketoiminnan asiantuntijoita ikään kuin ”katalogissa”. Tekemällä mielenkiintoa herättävän ja vakuuttavan profiilin saat parhaiten asiakkaita. Neuvoja profiilin tekemiseen löydät täältä.

b

2. Määritä palvelusi

Bizfitissä voit tarjota palveluita näillä tavoin:
chat (tilauspohjainen) sekä erilaiset itse määritellyt palvelupaketit, sis. esim puheluita, muita tarjoamiasi palveluita (kertatilaus). Sinä saat itse päättää, mitä palveluja tarjoat ja mihin hintaan.

w

3. Ylitä asiakaslupauksesi

Kun asiakas tilaa sinulta valmennuksen, on aika laittaa asiantuntijuutesi käyttöön! Työtä voit tehdä missä ja milloin vain.

4. Laskutus

Kaikki rahaliikenne toimii vaivattomasti sovelluksen kautta. Bizfit toimii yhteistyössä luotettavan ja turvallisen maksuoperaattorin kanssa.

5. Hyvä palaute tuo asiakkaita

Asiakkaasi voivat jättää profiiliisi arvion sinusta valmennuksen jälkeen. Bizfit nostaa hyviä arvioita saaneiden asiantuntijoiden näkyvyyttä sovelluksessa.

Kuulostaako hyvältä? Tule mukaan!

Voit jättää yhteystietosi alle, niin saat ensimmäisten joukossa tietoja uusista ominaisuuksista.

Bizfit on asiantuntijoiden ja yrittäjien digitaalinen kohtauspaikka verkossa. Bizfitin kautta voit myydä asiantuntijapalveluasi yrityksellesi helposti ja nopeasti. Kommunikointi asiakkaan kanssa tapahtuu joustavasti chatilla tai puhelimitse, voit myös myydä valmiiksi hinnoiteltuja palvelupaketteja. Tilauspohjainen maksu veloitetaan asiakkaan luottokortilta turvallisesti maksunvälittäjän (Stripe) kautta. Chat-palvelu veloitetaan asiakkaan luottokortilta viikoittain tai kuukausittain ennakkoon. Puhelut ja palvelupaketit ovat kertahinnoiteltuja. Palveluiden välittämisestä Bizfit veloittaa välityspalkkion, jonka jälkeen maksu välitetään sinulle.

Bizfit-sovellus löytyy julkaisun jälkeen Google Play ja Apple Store -kaupoista. Kirjautumisen jälkeen voit luoda itsellesi profiilin Bizfitiin ja voit hinnoitella palvelusi. Kun asiakas on tilannut palvelun, maksu veloitetaan hänen luottokortiltaan. Bizfit ottaa maksusta provision, jonka jälkeen maksu tilitetään pankkitilillesi. Palvelun toteutuksen jälkeen asiakas voi antaa palautetta palvelusta. Bizfit voi parantaa hyviä arvioita saaneiden asiantuntijoiden näkyvyyttä palvelussa.

Bizfitin kautta voit myydä valmennusta, konsultointia ja osaamista. Tarjoa viimeisintä tietoa, näkemyksiä ja apua yritystoiminnan haasteisiin. Asiakkaasi kaipaavat vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin: Miten tehostaa markkinointia? Mistä apua laki- ja talousasioihin? Kuinka laatia hyvä sopimus? Mistä hankin rahoituksen kasvuun? Mitkä ovat myynnin uudet keinot? Mistä apua kansainvälistymiseen?

Asiantuntijoiden työympäristö on muutoksessa. Siksi asiantuntijoiden on opittava kommunikoimaan uudella tavalla ja opittava uusia työtapoja sekä taitoja. Bizfit tarjoaa sinulle asiantuntijana mahdollisuuden ja uuden kanavan sopeutua nykyasiantuntijatyön haasteisiin. Mobiilisti toimiva Bizfit tarjoaa aivan uuden tavan tarjota asiantuntijatyötä. Voit kommunikoida asiakkaasi kanssa joustavasti sopivina hetkinä aikataulusi mukaan. Sinulla jää aikaa palvella entistä useampia asiakkaita, kun matkoihin kuluva aika jää pois. Bizfit tarjoaa sinulle asiantuntijana uuden joustavan työn muodon, jossa voit palvella asiakastasi. Bizfitin kautta pystyt olemaan entistä paremmin läsnä asiakkaallesi.

Bizfitin palvelussa keskeisenä teemana ja kohderyhmänä on ”uusi asiantuntijuus” eli uusilla tavoilla, uusilla henkilöillä ja uusilla välineillä tapahtuva asiantuntijapalveluiden välitys mobiilisti. Bizfit on vuoden 2016 lopulla perustettu tamperelainen startup-yritys. Bizfitin tavoitteena on kasvaa vahvasti ja laajentua ensivaiheessa Euroopan laajuiseksi palveluksi. Tutustu tiimiin palvelun takana.

[A /]