fbpx

Yrittäjän arkeen mahtuu silloin tällöin sellaisia ongelmia tai haasteita, joihin tarvitaan ulkopuolista apua. Bizfitin ideana on tuoda apu lähelle yrityksiä: omaan taskuun. Sopivaa liike-elämän asiantuntijaa on helppo selata puhelimesta ja chatin tai puhelinsoiton avulla saa nopeasti neuvoja tai valmennusta kohdattuun haasteeseen.

Millaisia asioita yrittäjät voisivat ostaa mobiilipalvelun kautta?

Millaisiin ongelmiin tai haasteisiin yrittäjät sitten uskovat voivansa ostaa konsultointia mobiilisti? Bizfitin yhteisömanageri Jenna Jyrkiäinen toteutti osana liiketalouden opinnäytetyötään kesä-heinäkuussa Facebookin yrittäjäryhmissä kyselyn siitä, millaista asiantuntemusta yrittäjät voisivat kuvitella ostavansa tällaisen palvelun kautta. Eri ryhmien sisällä vastauksia tuli yhteensä 195 kpl. Eniten ääniä keräsi lakineuvot (63 ääntä) ja heti perässä tuli taloushallinnon (56 ääntä) sekä myynnin ja markkinoinnin (42 ääntä) haasteet. Ainoastaan kolme vastaajaa oli sitä mieltä, että ei voisi kuvitella ostavansa mitään liiketoimintavalmennusta mobiilipalvelun kautta.

Pikaista ongelmanratkaisua vai jatkuvaa valmennusta

Edellisessä blogikirjoituksessa Jari Myllymäki pohti asiantuntijuuden, valmennuksen ja mentoroinnin eroja.  Millaiseen valmennukseen mobiilipalvelu sitten tarjoaa työkaluja? Puhelun avulla on helppo puida eteen sattunutta taloushaastetta yhdessä asiantuntijan kanssa ja valmentajan kanssa voi saada aikaan syvällisemmän vuorovaikutuksen konkreettisella sananvaihdolla.  Chat tarjoaa puolestaan mahdollisuuden nopeaan ja yksinkertaiseen ongelmanratkaisuun, mutta toisaalta taas se mahdollistaa asiantuntijan jatkuvan läsnäolon yrityksen arjessa. Chatin voi tilata vaikka vain yhdeksi viikoksi, mutta miksi et tilaisi jatkuvaa asiantuntijapalvelua puhelimeesi. Pienellä viikko- tai kuukausiveloituksella taskussasi voi olla aina esimerkiksi lakiasiantuntija, jolle lähettää sopimuspaperit tarkastettavaksi ja jolta kysyä neuvoa silloin, kun eteen sattuu joku lakiongelma. Maksetaan sitä kuukausimaksua Netflixistäkin, vaikkei sieltä elokuvia joka päivä katsotakaan.

Millaisia palvelukokonaisuuksia asiantuntijan sitten kannattaa Bizfitissä tarjota? Vaihtoehtoja on monia; asiantuntija itse päättää! Lue lisää Bizfit-asiantuntijuudesta ja käy täyttämässä profiili jo valmiiksi pian avattavaan palveluumme! Ennakkoprofiilin tekeminen ei sido mihinkään ja on ilmaista.

Täältä voit puolestaan lukea lisää siitä, mitä Bizfit tarjoaa yrittäjille ja yrityksille. Voit myös jättää yhteystietosi, jos haluat saada ensimmäisenä tiedon palvelun aukeamisesta.