fbpx

Bizfit yrityksenä

Tiimi Bizfit -palvelun takana

Tiimi Bizfit-palvelun takana. Lue alta tarinamme miten kolme eri taustan omaavaan henkilöä päätyi yhteen rakentamaan mobiilia liiketoiminnan asiantuntijapalvelua.

Bizfit on tamperelainen StartUp -yritys, jonka tarina alkaa oikeastaan jo opiskeluaikoina, kun parikymppiset Pasi Ojanen ja Jari Myllymäki laittoivat kaikki rahansa yhteen ja ostivat yhdessä Opel Kadettin. Autolla karistettiin Tampereen pölyt jaloista ja kaasutettiin pääkaupunkiin etsimään kesätöitä. Yritteliäisyys palkittiin siihen mennessä elämän parhaalla tilillä nurmikoiden ja pensaiden istuttamisesta. Ikimuistoinen kesä vietettiin Opel Kadettin lisäksi 11 neliön asunnossa Vallilassa jossa Jari nukkui lattialla hävittyään yksiön ainoaa sänkyä koskevan vedon.

Helsingissä vietetyn kesän jälkeen elämä vei ystävyksiä eri suuntiin. Luova ideanikkari Jari päätyi teatterin ja taiteen kautta liike-elämään ja yritysneuvontaan. Satoja luovien alojen yrittäjiä sparratessa kehittyi ymmärrys erilaisten osaamisverkostojen hyödyntämisen merkityksestä ja motivoivasta, valmentajamaisesta lähestymistavasta asiakastyössä. Pasin analyyttisempi luonne taas vei hänet sosiaalipsykologian ja digitaalisen median kehittämishankkeiden kautta suunnittelemaan asiantuntijatyön tuottavuuden kehittämistä. Ystävyyden voimalla ja molempien kokemusta yhdistelemällä vuosia sitten kesäauton penkillä alkanut yritteliäisyys syttyi uudestaan liekkeihin. Bizfit Oy perustettiin syksyllä 2016.

Keväällä 2017 mukaan tuli myös kolmas osakas. Jari Kurtti toi mukanaan paljon tietoteknistä osaamista ja omituisen pohjoisen pojan huumorin. Tänä päivänä Bizfit koostuu neljän hengen tiimistä, jota yhdistää usko siihen, että nykyinen yritysneuvonta- ja asiantuntijakulttuuri tarvitsee tuulettamista ja uusi asiantuntijuus tulee kasvattamaan ja kehittämään yhteisöllistä yrityskulttuuria maailmanlaajuisesti sekä luomaan kokonaan uudenlaisen tavan tehdä töitä.

Pasi Ojanen

Pasi Ojanen

CEO / Perustaja

Pasilla on suuri sydän, aina avoimet korvat ja tarkka nenä haistelemaan johtamisen uusia tuulia.
Jari Myllymäki

Jari Myllymäki

COO / Perustaja

Jari on luova johtaja termin kirjaimellisessa merkityksessä. Jos ideamaailmassa on kuivuutta, Jarilta niitä sataa.
Oskari Karlo

Oskari Karlo

Sisällöntuottaja

Oskari on ajan hermolla kun somen ja verkon salaisuuksia hyödynnetään. Teksti ja kuva ovat luontaisia välineitä, joilla Oskari välittää viestiä palvelustamme.

Jari Kurtti

Jari Kurtti

Asiantuntija / Osakas

Jarin ydinosaamista on teknologiaratkaisut. Mikä bittimaailmassa ikinä mättääkään, Jari osaa auttaa.
Lähetä sähköpostia tiimille etunimi.sukunimi@bizfit.fi

[A /]