fbpx

Yritysneuvonta- ja asiantuntijakulttuuri tarvitsee tuulettamista

Bizfit lanseeraa Uuden Asiantuntijuuden syksyllä 2017 avattavassa palvelussaan. Palvelu mahdollistaa asiakasyritysten arkeen ja sen haasteisiin osallistumisen nopeasti ja joustavasti. Uusi asiantuntijuus tulee kasvattamaan ja kehittämään yhteisöllistä yrityskulttuuria maailmanlaajuisesti sekä luomaan kokonaan uudenlaisen tavan tehdä töitä. Yritysneuvonnan ja -valmennuksen tulevaisuus on täällä!

Työnteko muuttuu

Työelämä ja sen muutokset puhuttavat. Vievätkö robotit työpaikkani? Voidaanko minut korvata tekoälyllä? Lukuisat puheenvuorot kuitenkin rauhoittelevat kansaa: vaikka moni suorittava työ voidaankin korvata, myös ihmisiä tarvitaan. Tulevaisuuden työurien ennustetaan kuitenkin olevan pirstaleisempia. Monipuolisen osaamisen ja itsensä jatkuvan kehittämisen merkitys korostuu. Työ on vähemmän sidonnaista aikaan ja paikkaan – työtä tehdään silloin kun sitä on. Erilaisten valmennuksien ja sparrauksien on myös ennustettu lisääntyvän. Uusi asiantuntijuus on ennen kaikkea uusi tapa tehdä töitä.

Bizfit tarjoaa työkalut siirtyä tulevaisuuteen

Yritysten kasvun edellytyksenä on kaiken mahdollisen tiedon ja kokemuksen hyödyntäminen juuri silloin, kun yrityksellä on siihen tarve. Uusi Asiantuntijuus tuo osaamisen ja tiedon lähelle yrityksiä. Chat-viikkotilaaja voi näpytellä asiantuntijalle kysymyksen juuri silloin, kun se mieleen juolahtaa ja laajemman kokonaisuuden saa helposti ratkaistua puhelun tai videopuhelun aikana. Kynnys ostaa osaamista ulkopuolelta laskee, kun se on saatavilla helposti ja edullisesti. Yritykset myös arvioivat saamansa palvelun. Mitä enemmän asiantuntija saa hyviä arvioita, sitä todennäköisemmin hän saa lisää asiakkaita.

Olemme kaikki asiantuntijoita

Oletko tullut ajatelleeksi, että sinäkin olet oman alasi asiantuntija? Haemme palveluun paitsi konsultteina jo toimivia, myös heitä, jotka haluavat ottaa tietotaitonsa hyötykäyttöön – on se sitten hankittu koulun penkillä tai työuran aikana. Uusi Asiantuntijuus sopii valjastettavaksi käyttöön myös muun työn, opiskelun tai työnhaun ohessa. Asiantuntijat voivat itse määritellä kuinka paljon toimeksiantoja ottavat vastaan. Töitä voi Bizfitin kautta tehdä niin paljon kun haluaa, silloin kun ehtii.

Bizfitin avulla on helppo luoda itsestään asiantuntijabrändi ja saada referenssejä. Voit myös hyödyntää sellaista taitoa, mitä et nykyisessä työtehtävässäsi pääse käyttämään tai tehdä keikkatyötä opiskelujen ohessa. Bizfit-asiantuntijana varmistat, että osaamisesi pysyy ajan tasalla.

ÄLÄ JÄTÄ OSAAMISTASI PÖLYTTYMÄÄN! LIITY ASIANTUNTIJAKSI!