fbpx

Ohjeet asiakkaille. 

1.Täydennä tietosi ja luo asiakasprofiili. 

Täytä omat ja yrityksesi tiedot profiiliin. Voit ladata olemassa olevan kasvokuvan itsestäsi tai ottaa puhelimesi kameralla kuvan. Kuvan lisääminen tapahtuu klikkaamalla profiilin kuvaketta.   Tiedot näkyvät vain valitsemallesi asiantuntijalle. 

Anna yrityksestäsi lyhyt kuvaus ja perustiedot, jotta asiantuntija saa nopeasti käsityksen yritystoiminnastasi.

Tämän jälkeen profiilisi on luotu. 

2. Liitä profiiliin luottokorttitietosi. 

Sinun tulee lisätä luottokorttisi tiedot, jotta voit ostaa asiantuntijapalveluita.  Korttisi tallentuu  Stripe-maksunvälityspalveluun.  Bizfit ei tallenna luottokorttisi tietoja.  Lisätietoja Stripe-palvelusta.

3. Valitse itsellesi asiantuntija.

Nyt voit aloittaa yhteydenpidon Bizfit asiantuntijoiden kanssa. 

Asiantuntijat löytyvät Experts-välilehdeltä. Asiantuntijat on jaettu toimialoittain. Voit myös hakea osaamista hakutoiminnolla. Napauttamalla asiantuntijan korttia näet hänen profiilinsa  ja palvelunsa. Asiantuntijaan saat yhteyden sivun alalaidan pyöreän chat- kuvakkeen kautta. 

Tervehdi asiantuntijaa ja kerro minkälaista palvelua tarvitset. 

4. Yhteydenpito asiantuntijan kanssa. 

Asiantuntija voi lähettää sinulle tarjouksen, joka tulee näkyviin chat-välilehdelle. Voit joko hyväksyä tai hylätä tarjouksen tai sitten päättää hyväksymisestä myöhemmin.

Chatin vasemmassa alalaidassa olevasta plus-merkistä näet asiantuntijan tarjoukset. Tästä valikosta voit lähettää myös itse ostotarjouksen asiantuntijan palveluista. 

Valikon View service requests -kohdasta näet tarjoukset, joita et ole vielä käsitellyt. 

 Orders-välilehdeltä  näet tilauksesi ja voit myös katkaista jatkuvan tilauksen. 

5. Tilaukset

 

Voimassa olevat tilauksesi näet Orders-välilehdeltä. Subscriptions-otsikon alla ovat jatkuvat tilauksesi ja Single charges  -otsikon alta näkyvät kertaluontoiset tilaukset. View details -linkistä näet tilauksesi tarkemmat tiedot ja sieltä voit myös katkaista jatkuvan tilauksesi.  Kumpikin asiakas tai asiantuntija voi halutessaan katkaista jatkuvan tilauksen.

 Tilaus veloitetaan asiakkaan luottokortilta heti kun asiakas hyväksyy asiantuntijan tarjouksen tai kun asiantuntija hyväksyy asiakkaan tarjouspyynnön.