fbpx

Asiantuntijalle.

 

1. Täydennä tietosi ja luo asiantuntijaprofiili. 

Täytä yhteystietosi ja lisää itsestäsi kuva. Valitse osaamisalasi, voit valita useamman kuin yhden. Lisäksi voit valita kielet, joilla palvelet asiakkaitasi.  Anna palvelustasi lyhyt ja ytimekäs kuvaus, käytössäsi on 140 merkkiä. Tämä lyhyempi kuvaus näkyy asiantuntijaluettelossa asiakkaille, jotka etsivät palveluita  osaamisalueeltasi. 

Käytössäsi on myös pidempi kuvaus (500 merkkiä), jossa voit kertoa syvällisemmin palveluistasi ja itsestäsi. Tähän kohtaan suosittelemme lisäämään myös tiedot siitä, mihin aikoihin olet esimerkiksi tavoitettavissa. 

Voit myös lisätä profiiliisi hakusanoja, joilla palveluita etsivät asiakkaat löytävät juuri sinun ilmoituksesi. 

 

 

 

2. Täydennä tilitietosi.

Jotta voit saada maksuja asiakkailta ja ylipäätään käyttää palvelua, sinun tulee täyttää tilitietosi. Bizfit käyttää maksuratkaisuna Stripe-palvelua. Sinut ohjataan Stripe-sivustolle, jossa voit luoda uuden tilin tai kirjautua olemassa olevalle tilille. Mikäli sinulla on jo Stripe tili, napauta tilin luomisen sijaan sign in -linkkiä sivun yläreunassa ja kirjaudu sisään Stripe-käyttäjätunnuksella ja -salasanalla.

Kun haluat luoda uuden tilin, luo tunnukset ja täytä lomakkeeseen tarvittavat tiedot.

Huom! Muista vahvistaa tilisi linkin kautta, joka lähetetään antamaasi sähköpostiin.

Kun tili on luotu ja yhteys määritelty Stripeen, profiilisi Stripe-account -kohdassa lukee connected.

Voit luoda Stripe-tilin osoitteessa (www.stripe.com/en-fi) jo ennakkoon, esimerkiksi tietokoneellasi.

3. Tee palvelupakettisi ja hinnoittele ne. 

Seuraavaksi sinun tulee luoda tarjoamasi palvelut.

Täytä seuraavat tiedot:

– Palvelusi otsikko eli mitä tarjoat

– Valitse palvelun tyyppi: chat tai muu palvelu (esim. puhelu). 

– Valitse palvelun toistuvuus: onko kyseessä kertaluontoinen (single payment) vai jatkuva palvelu. Jos kyseessä on jatkuva, valitse viikottain tai kuukausittain jatkuva tilaus (Weekly/monthly recurring subscription). 

Anna palvelullesi sisältökuvaus mahdollisimman tarkasti.  Kerro myös millä ehdoilla toimitat palvelusi. Lopuksi hinnoittele palvelusi.  Anna hinta sis. ALV:n. Tilauksesta lähtee automaattisesti vahvistus asiakkaan sähköpostiin.

Maksu välitetään tilillesi noin viikon kuluessa huomioiden Stripen käsittelyprosessi ja pankkipäivät.  Summasta on vähennetty Bizfitin (10 %) sekä Stripen (1,4 %+ 0,25€) palvelumaksut.

 

4. Tilauksien seuranta 

 

Luomillasi tunnuksilla pääset kirjautumaan Stripe Dashboardiin. Sieltä käsin voit seurata myyntiäsi ja hallita maksuihin liittyviä asioita.

Lisätietoja Stripe Dashboardista. 

Voit myös seurata maksutapahtumiasi Stripe-sovelluksen kautta.